دانشبنیان| تحلیل و شبیهسازی در پروژههای صنعتی را سامانه ایرانساخت ممکن کرد
سیداحسان چاوشی طرزجانی عضو هیات مدیره شرکت شبیه سازان شریف با اشاره به این که ساخت ماشینآلات و سازههای مختلف نیازمند عملکرد آنها است تا در حین کارکرد با مشکل مواجه نشوند، گفت: مدلهای نرمافزاری برای تحلیل و شبیه سازی پروژه بر اساس کدهای کامپیوتری تهیه و رفتار واقعی سازهها را در محیط رایانه مشاهده می شود.
طراحی با هزینه کمتر
بهینهسازی سیستمهای پیشرفته مهندسی با استفاده از شبیهسازی عددی یکی از روشهای جدید برای طراحی ماشینآلات و صنایع مختلف است که در مجموعه و در حین تحلیل و شبیه سازی ممکن شده است. شبیهسازی نرمافزاری در صنایع پتروشیمی، پالایشگاهی، خودروسازی و سایر صنایع نیز به کار می رود.
کدنویسی در فضای نرم افزاری این ظرفیت را ایجاد می کند تا رفتار آینده دستگاه قابل پیش بینی باشد. سیستم شبیه سازی را می توان برای نشان دادن اثرات واقعی یک پدیده روی موضوع هدف، تحت شرایط کنترل شده و قانونمند به کار برد.
شبیهسازیها در مواردی که سیستم واقعی قابل استفاده نباشد، مورد استفاده هستند زیرا ممکن است دستگاه هدف در دسترس نبوده یا به کارگیری آن خطرناک باشد.
عیب یابی از طریق سیستم تحلیل و شبیه سازی
سیستم این اجازه را می دهد تا در صورت بروز عیب و ایراد در دستگاه، در بستر فضایی به دور از دستگاه، عیب یابی صورت گیرد و هزینه های مجموعه ها کاهش یابد.
این مدیر حوزه دانش بنیان توضیح داد: در شرکت شبیه سازان شریف 15 فرصت شغلی به صورت مستقیم به وجود آمده و علاوه بر این، تحلیل و شبیه سازی دستگاه ها کمک کرده تا حجم قابل توجهی صرفه جویی ارزی در کشور رقم بخورد.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#
Send to friends